Aamun sängyllä loikoilun jälkeen jouduimme lähtemään Kaua’i Medical Clinicin ensiapuun Natan kipeän silmän takia. Se ei ollut yöllä parantunut yhtään. Sinne pääsi nopeasti eikä siellä ollut yhtään jonoa. Me jäimme aulaan katsomaan TV:tä ja syömään aamupalaksi miniporkkania ja banaania kun Nata otettiin tutkimushuoneeseen. Tunnin päästä Nata pääsi takaisin. Hänen silmässä oli kaksi naarmua. Hiekanjyvä oli ehkä jäänyt piilarin alle raapimaan silmää. Hän sai reseptin antibioottitipoista ja kipulääkkeistä. Nataa jännitti huominen kotiin lentäminen. Oloa kuitenkin helpotti tieto, että silmässä ei ole mitään tämän vakavampaa.372 Lihue Medical Center

Walmart –ruoka ym. tavaramarketissa oli myös apteekki, josta saimme Natan lääkkeet. Niitä vain piti odottaa puoli tuntia. Sillä aikaa kävimme viereisessä Hilo Hattiessa (Hawaii souvenir – kauppaketjussa).

Hilo Hattien lisko

Hilo Hattien lisko

Nata jäi kämpille lepäämään kun me muut kävimme lounaalla Kalapakin ravintolassa. Sitten vähäksi aikaa Kalapaki Beachille. Heidi rentoutui lukemaan ja ottamaan aurinkoa. Antti sai taas leikkiä aalloissa. Rannalla istuessa Antti alkoi pohtia jos sittenkin ottaisi tatuoinnin jalkaan tällä matkalla. Minä tietysti kannustin ajatusta, heh.

Kalapaki Beach

Kalapaki Beach

402 Kalapaki Beach

Banyan Harbor

Banyan Harbor

Nata jäi parantelemaan silmäänsä kun me lähdimme illaksi festareille. Tänään ohjelmassa oli Tahiti ’Ote’a ja Aparima Competition. ’Ote’an rummut soivat jo ja olin aivan fiiliksissä. Minäkin haluan tassimaan! Tanssiryhmiä oli mm. Kaliforniasta, Virginiasta, Kaua’ilta ja O’ahulta. Jokaisella oli oma bändi soittamassa. Yksi esitys oli aivan kuin näytelmä. Se kertoi Pelen ja hänen siskonsa Hi’iakan taistelusta. Kun yksi tanssiryhmistä esitti tanssin ”Tapa ’O No Te Here”, jota mekin tanssimme, minulle tuli vieläkin valtavampi tahto päästä lavalle tanssimaan.

417 Kauai Polynesian Festival443 Kauai Polynesian Festival464 Kauai Polynesian Festival473 Kauai Polynesian Festival480 Kauai Polynesian FestivalPalasimme yhdeksän aikaan. Emme tällä kertaa jaksaneet jäädä katsomaan tulishowta, kun se olisi ollut tosi myöhään. Illalla katselimme netistä retkiä ensi viikoksi. Varasimme kanoottiretken Wailua Riverille keskiviikoksi.

 

Share: