Klo 9:ksi Antti vei minut Festaripaikalle tahititanssin workshoppiin. Nata ei puolikuntoisena jaksanut tulla ja Heidi jäi hänen kaveriksi. Minua jännitti mennä yksin. Noin 20 tahititanssijaa kerääntyi ison teltan luokse. Suuri osa oli lapsia. Joukossa oli myös jokunen eilinen esiintyjä ja eräs aloitteleva tanssija Saksasta. Treenasimme perusliikkeitä: ta’iri, ta’iri iskulla, fa’arapu, varu, ori opu ja tiare. Kumu korjaili jokaisen tekniikkaa, mutta myös kehui. Se sai minut yrittämään täysillä. Alkutunti oli melkoista jalkarääkkiä. Sitten treenasimme samat liikkeet vuorotellen kävellen. Jännitys alkoi siinä vaiheessa helpottaa. Huomasin, että tasoni oli hyvä muuhun porukkaan nähden. Lopuksi tanssimme lyhyen ’Ote’an (rumputanssin), jonka kumu rummutti meille. Treenin jälkeen kumumme opasti meitä hyvään esiintymiseen ja mitkä siinä ovat tärkeimpiä asioita.

Tahiti workshop - ryhmämme

Tahiti workshop – ryhmämme

Antti haki minut ja kovat treenin jälkeen olikin hyvä nauttia toinen aamiainen, munakasta. Teimme pienen retken Wailua Fallsille. Nata jäi kämpille kipeän silmänsä kanssa. Look Out oli ihan putouksen vieressä.

Wailua Falls

Wailua Falls

503  Wailua Falls

Kävimme kokeilemassa hiking trailia putoukseen johtavan joen vieressä, mutta se osoittautui kovin tiheäkasvustoiseksi, niin palasimme pian kämpille. 514 Wailua River Forest

Lähdimme pian pienessä ostoskeskuksessa olevaan meksikolaiseen ravintolaan syömään fajitaksia ja enchiladaa. Se oli jäähyväisateriamme, koska Nata oli lähdössä tänään kohti Suomea. Jälkkäriksi oli uunijätskiä ja apple burrito jätskillä.528 Kalapaki

Illan vietimme Natan ja Heidin kämpässä. Natan lähtö oli haikeata ja vieläpä tosi kurjaa, että hän joutui yksin kipeänä lentämään Suomeen. Onneksi vahvat kipulääkkeet helpottivat hänen oloa. 533 Nata viimeinen ilta

Seitsemältä veimme Natan lentokentälle. Minulla oli aivan hirmuisen haikea olo. Olimme olleet niin hyvä reissutiimi. Toivottavasti pääsemme tällä porukalla (minä, Antti, Heidi ja Nata) vielä toistekin hienolle matkalle.

Illalla pakkasimme huomista Po’ipuun siirtymistä varten ja varasimme tiistaille zipline-retken.

 

 

Share: