Aamulla söimme jääkaapin tyhjäksi ja klo 11 tsekkasimme itsemme ulos hotellista pakattuamme laukut autoon. Walmartissa kävimme ostamassa uuden pienehkön matkalaukun lisääntyneelle vaatepaljoudelleni ja siihen Aloha-tarra. Palasimme Kalapakin Duke’siin syömään välipalaa. Viimeksi olin joutunut jakamaan ihanan Hula Pien kolmen muun kanssa. Tällä kertaa söin sen Antin kanssa kahdestaan. Oi, se oli taas niin hyvää ja tällä kertaa sain sitä tarpeeksi.

Duke's

Duke’s

543 Hula PieKaumualii Hwy:tä ajoimme eteläiseen Po’ipuun. Kaua’in saari on neljästä pääsaaresta pienin ja välimatkat todella tuntuivat lyhyiltä. Lihuesta Po’ipuun ajoi noin 15-20 minuuttia. Käännyimme Koloaan ja Po’ipuun johtavalle tielle, jota reunustivat tien viereen istutetut puut. Pienen Koloa Townin läpi ajoimme Po’ipuun ja sen hotellialueelle. Jokunen uusi hotellikin oli rakentumassa meren rantaan. Mutta niin oli ihan rannassa meidän Sheraton myös. Siellä oli käytössä ”valet parking” eli hotellin työntekijä parkkeerasi auton, mikä tuntui kummalta (pöh totta kai siitä piti myös maksaa). Kun olimme ilmoittautuneet receptioniin, meidän piti tavata concierce. Hän halusi keskustella meidän kanssa meidän lomasuunnitelmista. Olimme jo valinneet kaksi retkeä, joten suunnitelmat olivat aika hyvin hanskassa. Karttaan hän merkkasi mielenkiintoisia paikkoja ja ravintoloita Koloa-Po’ipussa. Hän kysyi olemmeko häämatkalla. Oli kiva sanoa, että olemme ensimmäisellä yhteisellä matkalla. Parkkimies toi meidän laukut kärryllä. Vaikka tiedän, että niin tehdään hienoissa hotelleissa, niin silti olisin halunnut hinata omat tavarani itse.

Sheraton Po'ipu

Sheraton Po’ipu

Huoneet olivat useassa talossa. Meidän hotellihuoneesta oli näkymä vehreälle sisäpihalle ja altaalle. Pehmoinen King size sänky oli parasta. Me olimme jo hyvässä vauhdissa purkamassa tavaroita kun parkkimies tuli laukkujemme kanssa. Hän halusi näyttää miten huonetta ”käytetään”. Hän mm. näytti missä on minijääkaappi. Jep, me olimme löytäneet sen jo ja täyttäneet jugurttipurkeillamme.

Meidän parkelta

Meidän parkelta

562 Sheraton Po'ipuHeidi kirjoitti kortteja kun me viimeistelimme purkaamisia. Kävimme katsomassa Po’ipu Beachiä. Hienohiekkaisen rannan vieressä oli tunnelmaa tuova laavakivikko, johon aallot tyrskysivät. Minä ja Heidi istuimme rannalla kun Antti kävi testaamassa aallot.

Po'ipu Beach

Po’ipu Beach

Viereisessä Koloassa kävimme pizzaravintolassa. Jatkoimme siitä matkaa Lihueen lentokentälle ja hyvästelimme Heidin, joka oli lentämässä Atlantaan enonsa luokse ennen Suomeen paluuta.

Muutama ensimmäinen hetki Heidin lähdön jälkeen tuntui oudolta. Olin Antin kanssa kahdestaan. Ensimmäinen yhteinen matkamme alkoikin oikeastaan tästä ja se tuntui hassulta. Paluumatkalla kävimme ostamassa lisää pikkujääkaapin täytettä. Vaikka Antti sanoi tuntevansa Lihuen kuin omat taskut, niin pimeässä hän ajoi ensin hieman harhaan tuttua ruokakauppaa etsiessä.

Illalla kalliissa hotellihuoneessa, mutta syödään halpaa purkkiruokaa vieläpä kylmänä.

Illalla kalliissa hotellihuoneessa, mutta syödään halpaa purkkiruokaa vieläpä kylmänä.

 

 

Share: