582 Sheraton Po'ipuKävimme aamulla beachillä. Antti halusi iskeytyä aaltoihin, minä mieluummin kelluin niiden päällä.

Poi'pu Beach

Poi’pu Beach

605 Po'ipu BeachAjoimme autolla viiden minuutin päähän Outfitters-firman lähelle. Se oli Po’ipun pienen pienessä keskustassa, jossa oli myös Kukui’ula ulkoilma Mall. Siellä menimme Bubba’s hampparimestaan lounaalle. Niin oli paljon sulaa cheddaria niissä burgereissa, että olivat varmaan matkan epäterveellisin ateria, mutta hyvää oli.

Bubba's

Bubba’s

618 Bubba'sKahdelta ilmoittauduimme Outfittersiin Zipline Trek Iki Mua – retkelle. Ja niin kuin aina Jenkeissä, oli retki mikä tahansa, niin meidän piti allekirjoittaa vastuuvapaus firmalle siltä varalta, että loukkaannumme, kuolemme tai jotain muuta… 12 turistin kanssa retkelle lähti kaksi opasta. Vähän matkan päästä Lihuesta oli vuoristoista metsää. Saimme pukea valjaat yllemme ja kypärän päähän. 631 Zipline

Ensimmäinen zippi jännitti aika paljon, koska en ollut sellaista ennen tehnyt. Pienen hiukan pelottavan pudotuksen jälkeen olikin kivaa liukua… ja se liuku olisi saanut kestää kauemminkin. Toistimme tämän zipin selkä edellä.635 Zipline638 Zipline

Seuraavassa zipissä hinasimme itseämme alas kalliolta suurten banyan-puiden ympäröimänä. Maisema oli tosi nätti, allamme lirisi ohut vesiputous.659 Zipline

667 ZiplineViimeinen zippi meni yli joen ja siinä oli isoin pudotus. Vaikka yritin, niin en saanut pidettyä käsiä irti köydestä tippumisvaiheessa vaan ne refleksinä kiinnittyivät köyteen. Tämänkin saimme mennä kaksi kertaa. Antti halusi mennä pää alaspäin. Joo, minä en ikinä uskaltaisi, mutta ei se mitään.671 Zipline679 Zipline674 Zipline

Hienon retken päätteeksi shoppailimme hetken Kukui’ulan Volcomissa kesäpaitoja. Lähdimme käymään parin mailin päässä Spouting Hornilla. Matkalla sinne oli golfkenttä ja omakotitaloja ja huviloita rannassa. Voi kun asuttaisiin täällä.

Spouting Horn

Spouting Horn

Illalla kävimme lähialtaassamme iltauinnilla kahdestaan. Loppuilta lojuttiin King Sixe Bedillä, mm. Frendejä katsoen.

 

 

Share: