031 Honolulu ZooHonolulun eläintarha oli yhden kadun ylityksen päässä. Korkeat pensasaidat ja paksurunkoiset puut eristivät sen hyvin muusta Waikikista. Sarvikuonot kököttivät aitauksessaan punaisen hiekan värisenä. Tiikereitä oli kolme. Mangustien touhuja olisi voinut seurata koko päivän. Leijona uros ja naaras lepäilivät kalliolla. Seeprat ja kirahvit asuivat samassa isossa aitauksessa. Lammesta löytyi pieniä kilppareita ja saaresta lammen keskellä erilaisia puoliapinoita. Mustavalkoiset makit olivat kasassa nokosilla. Orangit istuivat riippumattojensa alla varjossa rättejä pidellen.035 Honolulu Zoo036 Honolulu Zoo042 Honolulu Zoo052 Honolulu Zoo054 Honolulu Zoo059 Honolulu Zoo067 Honolulu Zoo

Eläintarha oli juuri sopivan kokoinen keskipäivän paahteessa ja kahdessa tunnissa kierretty. Kalakaualla menimme Red Lion baari-ravintolaan pizzalounaalle.072 Park Shore Waikiki

Illalla kävimme Waikiki Beachillä lempipaikallamme pinkkihotellin edessä uimassa. Kalakaualla oli usein happeninkiä, tänään Pan Pacific-paraati.

Share: