Vietimme tänään laiskottelupäivää. Aamiaisen jälkeen taivas meni pilveen ja pian alkoi lyhyt rankkasade. Odotimme sen loppumista terassilla blogin ja kirjan parissa. Pian taivas selkeni pilvistä. Laiskimuspäivän ainoa aktiviteetti oli tanssia biitsillä ja ottaa pariselfieitä.

Laiturin sängyllä

Laiturin sängyllä

DSC_0021DSC_0069DSC_0077

Meidän pikkuinen bungalo-kylä.

Meidän pikkuinen bungalo-kylä.

Kävelimme pientä polkua pitkin motun toiselle puolelle, meren puolelle parissa minuutissa. Tyynenmeren aallot löivät siellä kovaa riutan reunaan. Ranta oli kivinen ja simpukkainen ja korallinen. Yksi kaunis pieni koralli lähti mukaan matkamuistoksi. Meren puolella motua ei mennyt mitään varsinaista tietä, pelkkää simpukkaista rantaa.

Pikkutie merelle

Pikkutie merelle

Ocean Side of Motu

Ocean Side of Motu

OLYMPUS DIGITAL CAMERADSC_1044Kävimme pulahtamassa laguunissamme ennen illallista. Nautimme saman spagettiannoksen kuin eilen, koska se oli niin älyttömän hyvää. Jäimme taas kahdestaan ravintolaan syömään kun toisen pöydän ihmiset lähtivät. Melkoista luksusta istua kahdestaan ravintolassa Bora Boran illassa aaltojen loiskuessa vieressä.

Kävimme nauttimassa yöstä taas laiturin sängyssä ennen kuin asetuimme bungaloomme.

Paikka: Motu Piti Aau, Bora Bora, French Polynesia

Share: