Minä jäin aamiaisen jälkeen ravintolan terassille latailemaan kuvia blogiin ja kirjoittamaan päiväkirjaa. Antti meni leikkimään veteen eli snorklailemaan. Kiva viettää rentoa päivää. Ei tarvinnut ryhdistäytyä retkille tänään. Parin tunnin snorkli oli Antille hädin tuskin tarpeeksi. Sitten vaihdoimme lajia ja lainasimme hotellilta SUPpi-laudat ja melat. Antti meni edeltä ja minä tulin huoneesta hetkeä myöhemmin. Edellisestä suppailusta oli kolme vuotta, joten tekniikka oli vähän hakusessa.  Ja olin aluksi liikenteessä liian pitkällä melalla. Kerran aallot veivät minut tahtomattani rantaan kun lauta ei totellut minun melomisia. Mutta kyllä se alkoi pian sujua ja vielä paremmin kuin viimeksi Waikikin aalloissa. Tällä kertaa pysyttiin hyvin seisaallaankin. Olipa kivaa seisoa aaltojen yllä ja leikkiä tekevänsä matkaa Tyynellämerellä.

Antin vedenalaista taidekuvausta

Antin vedenalaista taidekuvausta

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

SUPpailua

SUPpailua

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bungalo-kylä

Bungalo-kylä

Nämä lemmikit ovat tervetulleita

Nämä lemmikit ovat tervetulleita

Kello oli yli kahden ja meillä kova nälkä. Mutta nyt olikin juuri se aika päivästä kun ravintolat eivät olleet auki, jonkun pöntön Etelä-Eurooppalaisen jäännöksen vuoksi. Saimme kuitenkin suurimman nälän taltutettua aamiaiselta lipastamilla croisanteilla. Menimme hotellimme laiturille vähän ennen auringonlaskua. Oli korkattava tanssit tälläkin saarella. Muutama ravintolassa istuva sai ilmaisen shown, tosin musa ei kuulunut sinne asti.OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERADSC_0288Nautimme illalla saman katkarapupastan kuin eilen. Jälkkäriksi oli harmillisen pieni mango-marenki-piirakka. Emme onnistuneet saamaan ateriaan kuuluvia sämpyliä millään, vaikka pyysimme niitä erikseen. Ravintolan tarjoilijat olivat kovin ystävällisiä, mutta palvelu oli melko surkeata.

Paikka: Huahine, French Polynesia

Share: