Meidän piti vuokrata tänään auto ja lähteä tutkimaan saarta. Siitä ei tullut mitään, koska olimme ihan väsyneitä aamulla ja halusimme vain nukkua pitkään. Kunnon yöunet pitkästä aikaa oli kyllä ihana kokea. Tämä päivä otettiin siis rennosti.

Aktivoiduimme ulos vasta myöhään iltapäivällä kun menimme omalle biitsille. Kokeilimme merta. Minulta se jäi kokeiluksi. Kaksimetrinen aalto tuli pyörittelemään minua. Biksut olivat lähteä ja tukka meni aivan persiilleen. Huuhtouduin rantaan kuin haaksirikosta selvinnyt ja ryömin istumaan hiekalle. Antti viihtyi aalloissa. Minä menin sinne toistamiseen kun ajattelin huuhtoa hiekkaa pois ja saada tukkaa kuosiin, mutta toinen iso aalto hääti minut pois. Lafayette Beach on siis kaunis katsella, mutta rantaan tulee usein aika isot aallot.

Lafayette Beach, black sand beach

Lafayette Beach, black sand beach

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKuudelta tulimme sisälle suihkuun, sain tukan onneksi ojennukseen. Cordon bleu oli tänäänkin meidän ateria, koska se oli edelleen niin hyvää. Haimme minulle patukka-automaatista murosuklaata jälkkäriksi.

Lempparimehua

Lempparimehua

Paikka: Tahiti, French Polynesia

Share: