Aamu alkoi tanssireeneillä. Ilma oli ehkä kosteampi tai sitten reenit kovemmat, mutta ikinä en muista olleeni niin hikinen. Ihan hävetti kulkea hiestä kosteana marchessa reenien jälkeen. Shoppailin pari pareota tanssikavereille tuliaisina. Torimyyjältä ostin myös valkoisen simppukorun pitkän harkinnan tuloksena. Tulimme hotelliin suihkuun ja välipalalle, purkkimakaroonisoosille.OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Suuntauduimme neljältä bussipysäkille aikomuksena mennä vielä toisiin tanssireeneihin tänään. Bussia ei kuitenkaan kuulunut Papeeten suuntaan, vain sieltä pois päin. Puolen tunnin odottelu riitti meille. Nyt tekikin jo mieli tehdä jotain turistille sopivaa aktiviteettia. Kävimme vaihtamassa uima-asut ja menimme altaalle. Reilu allasoleskelu oli pitkästä aikaa oikein mukavaa. Vesijumppari oli taas keski-ikäisten naisten kanssa jumppaamassa. Saimme hykertää taas rytmikkäälle laskennalle. Saimme myös “kuhertaa” rauhassa omassa nurkassa. (Olemme miettineet koko matkan ajan, mitä kuhertaminen tarkoittaa. Se ei ole vieläkään oikein selvinnyt meille. ;))OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAPaikka: Tahiti, French Polynesia

Share: